Ferdinand er en Rolls-Royce

Det går strygende for Danny Welbeck – han får regelmæssig spilletid for Manchester United og kan få sin internationale debut for det engelske landshold i…

Det går strygende for Danny Welbeck – han får regelmæssig spilletid for Manchester United og kan få sin internationale debut for det engelske landshold i de kommende EM-kvalifikationskampe.

Næsten modsat går det for Rio Ferdinand, der har været plaget af skader den senere tid. Det har betydet, at den ellers så stærke forsvarsspiller har mistet sin plads på landsholdet.

Danny Welbeck er dog ikke bekymret for sin klubkammerat.

“Vi ved alle, hvilke kvaliteter han har – han er en forsvarer i Rolls-Royce-klassen. Det er forkert at afskrive ham. Vi ved, hvilke evner han har,” siger Welbeck ifølge flere engelske medier.

Ferdinand var ifølge Birmingham Mail tiltænkt en plads i det engelske landsholds forsvar til den vigtige EM2012-kvalifikationskamp imod Montenegro på udebane fredag. En skade og efterfølgende manglende kamptræning har dog fået landstræner Fabio Capello til at se sig om efter andre muligheder.

I stedet kan Danny Welbeck læne sig op ad en anden holdkammerat – skulle den 20-årige angriber få debut, kan det nemlig meget vel være i et rent “djævleangreb” sammen med Wayne Rooney. Noget, der ville glæde Danny Welbeck:

“Rooney har været ustoppelig. Han har startet den nye sæson med at score og skabe mål. At træne med ham hver dag er en bonus, og jeg kommer til at lære af ham,” siger Welbeck.

Han er allerede begyndt at suge til sig af Rooneys viden og kunnen, og angrebskollegaen har ifølge Welbeck intet imod at lære fra sig:

“Han er alle tiders fyr at gå til for at få et godt råd, han snakker altid under træningen, og det har været rigtig gavnligt.”

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Syg Fletcher går glip af landskamp

Næste artikel

Er Rio den næste Beckham?

ANNONCE