Ferdinand er frustreret over transfervinduet

Forsvarslegenden mener ikke, United har en undskyldning for ikke at bruge penge, når man kigger mod eksempelvis Chelsea.

Rio Ferdinand er frustreret over manglen på forstærkning til United-holdet denne sommer, og han mener, at Chelsea viser, hvordan man kan bruge pengene på at bringe kvalitiet ind.

Indtil videre er hollandske Donny van de Beek den eneste tilgang denne sommer, og selvom der virker til at være stor tilfredshed med den transfer, så er der en følelse af, at mange United-fans er på lige fod med Ferdinand.

– Forskellen på Chelsea og så mit hold Manchester United er, at der ikke er nogen larm. Der er lidt snak, og så BANG en handel. Det er derfor det er frustrerende for mig og mange Manchester United-fans, siger den tidligere kaptajn på Five YouTubeChannel.

Ferdinand kalder hele Sancho-forløbet for frustrerende, og han opfordrer Ed Woodward og Ole Gunnar Solskjær til bare at punge ud for at forstærke holdet.

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Luton Town venter i Carabao Cuppen

Næste artikel

Teden Mengi rykker op på førsteholdet

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share