Luton Town venter i Carabao Cuppen

Hertil aften lykkedes det Luton Town at spille sig forbi Reading, og dermed er Championshipklubben klar til et tredjerunde opgør mod Ole Gunnar Solskjærs tropper.

I sidste sæson nåede Manchester United semifinalen af Carabao Cuppen, den tredje og mindste pokalturnering i det engelske. Hvis en præstation på minimum samme niveau skal Luton Town besejres som første forhindring.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det står fast, efter Championship-klubben tirsdag aften slog ligakonkurrenterne fra Reading 1-0 på udebane.

Selvom vi ikke har mødt Luton Town siden 1992, hvor det blev 1-1 i det, som dengang var kendt som 1. division, sæsonen før Premier League blev en realitet. Vi har dog mødt The Hatters hele 39 gange før, de 28 gange er vi endt som sejrsherre, men det blot er blevet til fire nederlag. 

Opgøret i tredje runde af Carabao Cuppen er indtil videre sat til at blive afviklet på Kenilworth Road allerede tirsdag i næste uge, men det kan dog være, kampen rykkes til onsdag den 23. september, da Ole Gunnar Solskjærs mandskab åbner Premier League-sæsonen på lørdag. 

Blandt spillerne ved Luton kan blandt andet nævnes det tidligere Ryan Tunnicliffe, som var tilknyttet klubben i 12 år men aldrig fik en kamp på førsteholdet.  

Køb den nye Manchester United tråje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Kovending: Tottenham angiveligt enige om Reguilón

Næste artikel

Ferdinand er frustreret over transfervinduet

ANNONCE