Ferdinand fik 8 måneders karantæne

En uafhængig domstol fandt den 25-årige Rio Ferdinand skyldig i at udeblive fra en dopingtest den 23. september på Carrington.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Karantænen på 8. måneder starter foreløbigt den 12. januar, hvilket vil betyde, at han ikke vil komme med til EM 2004 i Portugal.

Rio Ferdinand har nu 14 dage til at appellere mod straffen.

Manchester Uniteds manager var blandt de, der mødte op på Reebok Stadium på hjælpe med at forsvare Ferdinand. Fergie fastholdte at Ferdinand vil spille i søndagens kamp med Tottenham på trods af karantænen.

Nicky Butt, som også blev bedt om at møde op til dopingkontrollen, var også blandt dem der mødte op på Reebok Stadium for at snakke Ferdiand på Ferdinands vegne.

Manchester Citys Eyal Berkovic, som mødt Ferdinand efter han forlod Carrington, var også til stede for at afgive vidneforklaring.

Dermed blev manges værste anelser til virkelig. Om Ferdinand vælger at appellere, finder vi ud af inden for 14 dage.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fergie skuffet over FIFA

Næste artikel

United vil appellere

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share