Ferdinand glæder sig over svær start

United får en svær start på titelforsvaret, men det bekymrer ikke Rio Ferdinand. Han tror, det kan være en fordel.

Tidligere på ugen kom kampprogrammet for næste sæsons Premier League. Programmet gav en svær start til Manchester United, der møder både Chelsea, Liverpool og Manchester City i de første fem kampe.

Det betyder alt andet lige en vanskelig begyndelse for et hold, der skal vænne sig til livet efter Sir Alex Ferguson. Rio Ferdinand mener dog ikke, det behøver være en ulempe med et hårdt kampprogram.

– Denne start vil bare virkelig fokusere gutterne, og når vi kommer tilbage til preseason, ved vi, vi skal komme godt fra start. Det kunne godt være held i uheld for den nye manager og holdet. Vi forventer, at resultaterne går vores vej, og at vi gør det godt, siger Ferdinand til Manchester Evening News.

– Vi har nogle hårde kampe, men det er en del af det at være fodboldspiller på topniveau. Du skal være klar hele tiden. Hvis vi kommer ud af de fem-seks kampe i god fom, hvem ved, hvad der så er muligt.

Frygter ikke nogen

Mange har udlagt det som et problem, at David Moyes ikke har vundet noget i sin tid hos Everton. Den køber Rio Ferdinand dog ikke.

– Man skal starte et sted. Jeg havde ikke vundet noget, før jeg kom til United, og i min første sæson vandt vi ligaen. Jeg tror på, at David Moyes er i stand til at gøre det samme, siger han.

Ferdinand går altså ind til den nye sæson med masser af selvtillid og tro på et nyt mesterskab. En duel, der skal afgøres mellem tre hold.

– Vi frygter ikke nogen. Vi er mestrene, og folk vil være mere bange for os. Jeg tror, det bliver mellem os, Chelsea og City.

Forrige artikel

Køb af Thiago rykker tættere på

Næste artikel

Chelsea og Bayern jagter også Thiago

ANNONCE