Ferdinand langer ud efter Moyes

Rio Ferdinand sender en skarp kritik efter David Moyes i sin nye bog. Den tidligere United-spiller revser managerens metoder, der ifølge Ferdinand skabte negativ stemning i klubben.

Sæsonen 2013/2014 vil for evigt blive husket som et mareridtår i Manchester Uniteds historie. Med skotske David Moyes som manager endte United på en syvendeplads, hvilket var klubbens værste placering siden sæsonen 1989/1990.

Rio Ferdinand spillede sin sidste sæson for Manchester United under David Moyes og skriver i sin nye bog, at det ikke er en tid, som han vil huske tilbage på med et smil.

– Han prøvede at indføre en vision, men det var aldrig helt klart, hvad den vision skulle være. Ubevidst fik han skabt en negativ stemning. Med Fergie var stemningen altid positiv, skriver Rio Ferdinand.

I de sidste måneder af David Moyes’ tid i Manchester United, spekulerede pressen i, at spillerne havde mistet tilliden til Moyes. Den teori bliver bekræftet af Ferdinand.

– Langsomt tabte han os spillere. Jeg nød ikke at spille under ham. Nogle gange var vores primære taktik at spille lange, høje, diagonale bolde. Det var pinligt, mener den tidligere United-spiller og uddyber:

– Moyes’ tiltag førte til negativitet og forvirring. Det handlede altid om at stoppe modstanderen. Vi spillede for at undgå nederlag under Moyes. Vi var vant til at spille for at vinde.

Ferdinand skriver også om en tradtion under Sir Alex Ferguson, som blev aflyst, da Moyes blev manager. Der var tradition for en omgang fedtfattige pomfritter på aftenen før kampe, men den tradition blev forbudt under Moyes, hvilket ifølge Ferdinand “pissede spillerne af”.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ny partner: Aserbajdsjan

Næste artikel

U21: Førsteholdstrio starter mod Sunderland

ANNONCE