Ferdinand raser på FA

I et interview med den engelske avis, The Sun, langer Rio Ferdinand ud efter FA, og de folk, han troede, var sine venner. ”Jeg har modtaget stor support…

I et interview med den engelske avis, The Sun, langer Rio Ferdinand ud efter FA, og de folk, han troede, var sine venner.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Jeg har modtaget stor support fra min familie, fansene, spillerne og mine venner fra hele landet. Men der er mennesker, som arbejder for eller repræsenterer FA rundt omkring i England, som jeg troede var mine venner. Men de ville bare ikke kendes ved mig da hele dette dopingtestproblem opstod. I de gode tider elskede de at få en god snak med mig, men da det gik galt, var de der ikke. Og hvis, eller når, jeg bliver udtaget til landsholdet igen, vil jeg finde det meget svært at give hånd og snakke med nogle visse personer. Og hvorfor var der ingen der kunne løfte røret og ringe til mig. De behøvede ikke sige, at de var enige, i det jeg lavede, men bare en enkelt opringning, for at se hvordan jeg havde det ville da have været noget.”

Ferdinand synes dog, at det varmede utroligt at meget at Englands landstræner, ikke vendte ham ryggen i nødens stund.

” Men landstræneren, Sven Goran Eriksson, var ikke bange for at snakke med mig, og tro mig, det betød så meget for mig. Sven gav mig håb om, at hvis jeg kunne vinde denne kamp, ventede England stadig på mig. Det var en af de store ting der holdt mig kørende med træningen.” lød de rosende ord.

Ferdinand forstår samtidig ikke hvorfor en så streng dom var nødvendig, når hår prøven viste, at han ikke have taget doping.

”Jeg fatter ikke det FA har gjort mod mig. Jeg har altid accepteret, at jeg missede testen. Men jeg tror at alle har indset at det var en kæmpe fejl, selv dem fra FA. Så hvorfor finder de en så hård straf nødvendig? De ved jo jeg ikke tog doping.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferguson er overrasket over mislykket appel

Næste artikel

Dagens startopstillinger

Relaterede artikler
Gå til siden

Pellistri håber på minutter

Efter en skade har holdt den 20-årige Facundo Pellistri ude, er han nu klar til at kæmpe om minutterne på førsteholdet
ANNONCE
Total
0
Share