Fergie: Arsenal brød deres ord

Arsenals viceformand, David Dein, mødtes i onsdags med Manchester Uniteds direktør, David Gill, for at få kølnet forholdet ned mellem de to klubber. Men…

Arsenals viceformand, David Dein, mødtes i onsdags med Manchester Uniteds direktør, David Gill, for at få kølnet forholdet ned mellem de to klubber.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men efter at Manchester United har følt at de har gjort det rigtige i forhold til denne sag om ikke at sige for meget til sagen, så har Arsenal i den grad udtalt sig om hændelsen gennem både manager og spillere.

“I øjeblikket siger vi ikke noget og vi mener det er den korrekte attitude.
Der var ellers blevet aftalt mellem de to klubber om ikke at sige noget, men den er tydeligvis vasket væk ud fra Arsenals gernionger i løbet af ugen.
Jeg var ikke overrasket over at Arsenal talte over sig, dog havde jeg advaret vores direktør, David Gill, om at det nok skulle ske,” udtaler Ferguson til I-TV.

Imens skriver de engelske aviser, at Ruud van Nistelrooy overvejer at sagsøge Arsenals manager, Arsene Wenger, for injurier efter hans udtalelser gennem ugen, som bestemt har sat begge personer i dårligt lys.

Forrige artikel

Cambridge Utd. venter på penge

Næste artikel

Dagens holdopstillinger

ANNONCE