Fergie: Benitez går for meget op i sit CV

Rafael Benitez går for meget op i sit CV, men har gjort et godt stykke arbejde for Chelsea. Det mener Sir Alex Ferguson.

Sir Alex Ferguson og Rafa Benitez bliver formentlig aldrig gode venner, og førstnævnte hældte i dag yderligere brænde på bålet – omend han noget usædvanligt også fandt roser frem til rivalen. 

– Han (Benitez, red.) går meget op i sit eget CV – han refererer ofte til det – men man kan ikke komme uden om, at han har gjort det godt i de seneste uger, siger Ferguson ifølge Espn. 

Benitez fik ellers en svær start i Chelsea, hvor fansene var på nakken af ham konstant. 

Den voldsomme kritik er dog med tiden blevet mere afdæmpet, og i går kulminerede Benitez’ tid i Chelsea, da han kvalificerede holdet til Europa League-finalen. 

– Nøglen til det er, at fansene er blevet roligere. De har ladet ham være i fred, så han kunne fortsætte med sit trænerjob, siger Ferguson, der forstår, hvis den tidligere Liverpool-manager har følt sig presset. 

– Det må ikke være let konstant at skulle høre på presset fra fansene. De er blevet mildere stemt. Det har fået ham til at slappe af, og de har produceret nogle gode resultater, fortsætter den 71-årige skotte. 

Chelsea og Rafa Benitez gæster Old Trafford på søndag.  

Forrige artikel

Fergie vil slutte sæsonen af med stil

Næste artikel

Top 5 - årets spiller

ANNONCE