Fergie bragte Pogba i tårer

Sir Alex Fergusons behandling af Paul Pogba fik den talentfulde midtbanespiller til at bryde sammen i tårer. Det siger landsholdsspillerens mor til AFP.

I disse dage meldes Jose Mourinho særdeles interesseret i ét af Frankrigs absolut bedste kort til den kommende EM-slutrunde, Paul Pogba. Men midtbanespillerens minder fra sin tid i Manchester United kan muligvis blive en dealbreaker.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det hele startede ved, at Sir Alex Ferguson eksperimenterede med bl.a. Phil Jones, Rafael og Fabio da Silva på midtbanen i stedet for at anvende Paul Pogba i en tid, hvor Manchester United var ekstremt skadesramte.

Den bestemte skotte ville dog gerne forlænge med franskmanden, men selvom han personligt mødte op for at diskutere det hos familien Pogba, var det allerede for sent. Han havde besluttet sig for at skifte gratis til Juventus.

– Jeg tænkte for mig selv ’Hvad? Kommer Ferguson til mit hus?’, og det gjorde han ganske rigtigt. Men vi havde besluttet os i fællesskab med Pauls brødre – han skulle ikke skrive under på en ny kontrakt, siger Paul Pogbas mor, Yeo Moriba, til AFP.

– Derefter straffede Ferguson ham. Han trænede alene og kunne kigge langt efter spilletid. Paul begyndte at græde på managerens eget kontor over den behandling han fik.

Paul Pogba nåede at være i Manchester United i tre år, men fik kun chancen syv gange på førsteholdet under Sir Alex Ferguson.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Bailly klar til lægetjek

Næste artikel

Mourinho og Chelsea indgår forlig med forhenværende holdlæge

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share