Fergie: Heldig sejr

Sir Alex virkede bestemt ikke helt tilfreds, da han efter slutfløjtet udtalte sig til Sky Sports. Kampen burde nemlig have været lukket og slukket, da…

Sir Alex virkede bestemt ikke helt tilfreds, da han efter slutfløjtet udtalte sig til Sky Sports. Kampen burde nemlig have været lukket og slukket, da Fulham ti minutter før tid testede Tim Howard og træværk og helt mirakuløst ikke fik udlignet.

“Vi må takke heldet i det sidste kvarters tid, samt et par store redninger af Tim Howard for at vi vandt. En udligning havde været en skandale, for vi skulle i realiteten have vundet med mindst et par mål. Vores afslutninger var direkte dårlige, men en sejr er som bekendt en sejr, og en sejr som i dag får du engang imellem. En kamp, der skulle have været overkommelig blev vanskelig, men i sidste ende er det os, der står med pointene.”

Sir Alex Ferguson takkede desuden matchvinder Ronaldo for 1-0-sejren. Han var ifølge Ferguson noget nær den eneste United-spiller – bortset fra Howard i kassen – der med god samvttighed kan sige, at han levede op til forventningerne.

“Alle kunne se, at vi mistede styrken i den sidste del af kampen. De smed Tomasz Radzinski på banen i det sidste kvarter, og pludselig var de et langt farligere hold. Derfor var Tim Howard vigtig i dag. Udover det, var Ronaldo stort set den eneste spiller, der holdt niveau og vi må sende en varm tak til ham for sejren,” udtalte Ferguson Sir Alex ovenpå sæsonens 19. sejr.

Forrige artikel

Fergie roser ”fantastiske” Kleberson

Næste artikel

United vandt efter nervepirrende afslutning

ANNONCE