Fergie i krig med FA

Manchester United manageren har anklaget FA for ikke at behandle Rio Ferdinand acceptabelt og hænge ham ud, som om han allerede er kendt skyldig i dopingtesten og for at have lavet en aftale med Arsenal angående Arsenal spillernes optøjer på Old Trafford i september.

Fergie frygter åbenlyst at det værste kan ske i Rio Ferdinand-sagen om den glemte dopingtest. Han mener, at både FA og pressen allerede har dømt Ferdinand skyldig, før han fik en chance for at forsvare sig selv.

Udover Fergies beskyldninger mod FAs direktør, beskyldte han også flere mennesker inden for FA for at prøve skabe sig et navn ved at bruge United og Ferdinand.

Derudover mener Sir Alex Ferguson, at FAs dom over spillerne, der slog og skubbede både van Nistelrooy og dommere, var al for mild. Han tror at Arsenal har indgået en aftale med FA for at gøre deres dom mildere.

“Jeg læste i avisen i går at de havde lavet en aftale, og det var mistanken ud over hele landet” sagde han.

“Der var anklager der blev droppet uden videre, og jeg har aldrig hørt om den slags – har du nogen sinde hørt om den slags?”

“Jeg ved ikke hvordan det er lykkedes dem at få de anklaget droppet – jeg har aldrig set lignende,” fortæller han til britiske medier.

Udover de milde domme slap Jens Lehmann uden anklage, selvom han skubede til dommeren for at komme hen til Ruud van Nistelrooy.

United fik to spillere anklaget, Ryan Giggs og Christiano Ronaldo, deres høringer vil højest sandsynligt finde sted i starten af december.

Forrige artikel

Sidste chance for rejse tilbud på OldTrafford.dk

Næste artikel

FA vil undersøge Fergusons anklager

ANNONCE