Fergie klar til at svinge øksen

Udover Ruud van Nistelrooys fantastiske præstation var der ikke meget, at glæde sig over for Fergie og udover Rio Ferdinands forventede comeback efter…

Udover Ruud van Nistelrooys fantastiske præstation var der ikke meget, at glæde sig over for Fergie og udover Rio Ferdinands forventede comeback efter langvarig “dopingkarantæne”, er der lagt i kakkelovnen til store ændringer på Manchester Uniteds hold.

Faktisk var Ruud, Ronaldo og nyindkøbet Heinze de eneste som Ferguson mente spillede op til vanlig standard i kampen, hvor United kom bagud 2-0 blandt andet på grund af et fælt drop fra Manchester Uniteds amerikanske keeper, Tim Howard.

”Jeg mener ikke at man kan se igennem fingre med det der skete i første halvleg, for hvis jeg gjorde det, ville jeg ikke gøre mit arbejde ordentligt.”, sagde Ferguson til scotsman.com.

Manchester United har mildest talt fået en miserabel start på sæsonen og 3 point er påkrævet i kampen mod ærkerivalerne fra Liverpool. Men det bliver et hold med selvtillid, som rejser til Old Trafford efter en overbevisende 2-0 sejr hjemme over sidste sæsons Champions League finalister fra Monaco.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ruud er beskeden

Næste artikel

Hvor er de henne?

ANNONCE