Fergie: Min skyld, at Berbatov havde det svært

Dimitar Berbatov havde en svær første sæson i Manchester United. Høje forventninger og et prisskilt på 30 millioner pund gjorde det svært for ham at…

Dimitar Berbatov havde en svær første sæson i Manchester United. Høje forventninger og et prisskilt på 30 millioner pund gjorde det svært for ham at tilfredsstille mange fans, der ikke mente, at 14 mål i 43 optrædener var helt nok.

Men efter Cristiano Ronaldos nye tilværelse som galáctico i Real Madrid, er der lagt et stort pres på 28-årige Berbatov, der er nødt til at træde mere i karakter.

Op til den nye sæson indrømmer Sir Alex Ferguson, at han tager skylden for, at det ikke lykkedes at udnytte Berbatov i sin mest effektive position:
“Sidste sæson var en sær en for ham, og måske brugte vi ham ikke på den rigtige måde. Vi ved præcis, hvordan vi skal bruge ham nu – længere oppe på banen, spillende som en center-forward,” siger Sir Alex Ferguson til Mirror.co.uk.

Berbatov har indtil videre set dynamisk ud i optakten til den nye sæson, hvor han blandt andet spillede en flot kamp mod Hangzhou Greentown i Kina. Her lykkedes det ham at lave et mål og tage del i fem andre af Uniteds i alt otte mål.

Ferguson har allerede hentydet til, at Manchester United, i tiden efter Ronaldo, vil spille mere kompakt, hvilket kan betyde, at Berbatov kommer til at ligge tæt på Rooney i en mere traditionel 4-4-2-opstilling.

Om Berbatov kan fortsætte de fine pre-season-takter kan ses i aften, når Manchester United spiller mod Bayern München i finalen i træningsturneringen Audi Cup.

Forrige artikel

Miraklet i München

Næste artikel

Real Madrid er det nye Sunderland

ANNONCE