Fergie overvejer Rossi

Sir Alex Ferguson afslører, at han stiller op med nogenlunde samme mandskab, som han har gjort både mod Crewe og Crystal Palace. Dog er Louis Saha skadet…

Sir Alex Ferguson afslører, at han stiller op med nogenlunde samme mandskab, som han har gjort både mod Crewe og Crystal Palace. Dog er Louis Saha skadet, og det efterlader en enkelt åben plads.

Og den kan det 17-årige stortalent Guiseppe Rossi, der debuterede i sidste runde mod Crystal Palace, ventes at få. Ferguson overvejer nemlig om han skal tage en stamspiller med, eller om han skal give den tidligere Parma-spiller chancen fra start.

“Bortset fra en enkelt plads, har jeg mit hold på plads. Jeg ved ikke om jeg skal bruge en fra lørdagens trup, eller om jeg skal give Rossi chancen. Rossi kan score mål, han er trods sin lille størrelse stærk i luften, han er hurtig og så er han klog,”roste Ferguson sin italienske guldfugl efter gårsdagens sejr over WBA.

Fergie gjorde det samtidig klart, at det bliver dem, der onsdag spiller mod The Gunners, der, hvis United når finalen, skal forsvare farverne i Cardiff til februar.

Forrige artikel

Stewart: Veron ødelagde min United-karriere

Næste artikel

Werder ude efter Kleberson

ANNONCE