Fergie: Rios karantæne startede nedturen

Ferdinand glemte i september et rutinedopingtjek og blev af FA idømt 8 måneders karantæne. Han påbegyndte sin karantæne i januar, og siden da er det gået…

Ferdinand glemte i september et rutinedopingtjek og blev af FA idømt 8 måneders karantæne. Han påbegyndte sin karantæne i januar, og siden da er det gået ned af bakke for United.

United endte 15 point bag Arsenal. Fergie mener, at havde Ferdinand ikke påbegyndt sin karantæne før appelsagen, ville tingene have set anderledes ud nu.

”Den 17. januar var vi fire points foran Arsenal. Rio Ferdinand besluttede at påbegynde sin karantæne og fra det tidspunkt ændredes alt. Jeg er ikke sikker på, han skulle have gjort det. Fra knægtens synspunkt kan jeg godt forstå det. Men på en egoistisk måde ville jeg have ønsket, at han fortsatte. Man kan sige, at hvis han ikke have påbegyndt karantæne, ville vi have klaret os indtil appellen begyndte. Og jeg tror stadig, vi kunne have været fire points foran. Vi havde den bedste forsvarsrekord i landet, og hvis man er stærk defensivt, vinder man ligaen.”

Karantænen betyder ikke kun at Ferdinand gik glip af halvdelen af den netop overståede sæson og begyndelsen på den nye, han vil også gå glip af sommerens EM i Portugal.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Brown kom ikke med

Næste artikel

Fergie øjner Milner

ANNONCE