Fergie skuffet

Det var Danny Murphys straffespark der sikrede Liverpool sejren på selveste Old Trafford. Ferguson var efter kampen skuffet over holdets præstation….

Det var Danny Murphys straffespark der sikrede Liverpool sejren på selveste Old Trafford. Ferguson var efter kampen skuffet over holdets præstation.

Ferguson havde ingen klager over straffesparket, men han mener at dommeren var for forvirret og stoppede spillet alt for tit.

”Det var et skuffende resultat og til tider også en skuffende præstation. Jeg syntes det var en underlig kamp som aldrig rigtig kom i gang, fordi dommeren fløjtede ved hver eneste udfordring. Den kunne aldrig blive startet, hvilket passede Liverpool. Jeg synes dommeren var meget forvirret og fløjtede for alt.”

”Det er et godt resultat for Gerrard og ud af alle de Liverpool-managere, som er kommet her, er han den det har haft de bedste resultater, så han gør ikke meget forkert. Vi havde nok chancer til at vinde kampen, vi havde fem gode muligheder, men vi gav ikke målmanden nok arbejde ved nogle af dem.” sagde Fergie til MUTV.

Det lykkedes kun United at lægge et massivt pres på Liverpool i de sidste 10 minutter, og heraf opstod da også et par chancer, men ingen af dem blev udnyttet optimalt og omsat til mål.

Forrige artikel

Fergie tror ikke på Keane

Næste artikel

Tillykke Arsenal!

ANNONCE