Fergie står inde for Fletcher

Sir Alex Ferguson tror på det unge super talent Darren Fletcher, når sæsonen inat begynder med en pre-season kamp mod Celtic i USA.

Darren Fletcher ser ud til, at skulle spille i kampen mod de skotske UEFA Cup finalister, som sammen med Manchester United, er Fletchers favoritklub.

Den 19-årige skotte fik debut på førsteholdet i sidste sæson, hvor han efter kampene mod Deportivo La Coruna og Basel blev udråbt som Fergusons juvel i de engelske aviser.
Debutten kom 3 år efter, Sir Alex ferguson oprindeligt havde planlagt at give Fletcher debut på førsteholdet.

Således mente Sir Alex allerede i år 2000, at Fletcher var klar til at få debut, men dette lys blev til sidst slukket af de engelske regler om schoolboy kontrakter.
Tidligere på år havde United sikret sig Fletcher foran bl.a. Celtic.

Sir Alex Ferguson tror på sin unge midtbanespiller, som måske kan blive arvtageren til Beckham i næste sæson:
“Jeg har en stor tiltro til Darren. Han har forbedret sig gevaldigt de seneste par måneder. Han er desuden fuldt udvokset nu, efter han har haft samme højde i nogle måneder, så nu kan vi begynde at træne hans krop.
Det ville have været umuligt førhen, da det ville tage farten af.

Han har haft nogle år med skader, men gjorde det godt for os sidste sæson. Han har gjort det godt, og udviklingen går godt,” vurderer Sir Alex Ferguson Darren Fletcher til Manchester Evening News.

Fletcher er født i den skotske hovedstad, Edinburgh, og er nu udset til at blive den næste i rækken af unge talenter, som skal få sit gennembrud på førsteholdet, ligesom vi senest har set O”Shea gøre det.

Dermed kan det ske, at Fletcher i nat tager imod sin anden favoritklub, Celtic i den første kamp på USA touren.
Du kan se kampen på MUTV fra kl. 5 imorgen tidlig.

Forrige artikel

Sådan får du MUTV i Danmark

Næste artikel

Rygte: Vieri og Cassano på vej til United

ANNONCE