Fergie: Stor interesse for Butt

Sir Alex Ferguson blot få dage efter, at have sat nicky Butt til salg konkludere, at interessen er stor for den engelske landsholdsspiller, som vil forlade klubben efter eget ønske pg.a. manglende spilletid.

Middlesbrough, Tottenham, Birmingham, Newcastle og Everton har alle været sat i forbindelse med midtbanespilleren, som har spillet i United i over 10 år, og fik sin fodboldopdragelse sammen med spillere som Gary Neville, David Beckham og Ryan Giggs.

“Det har været masser af interesse.
Det er ikke mit job, at sige hvilke klubber, som har ringet til os. Nogen kan godt lide at fortælle det, andre vil ikke.
Men der har været en del forespørgelser,” sagde Sir Alex Ferguson idag.

“Nicky Butt har været trofast overfor mig og klubben.
Han var den første, som brød igennem på senior holdet fra det kendte youth team og dette er nok ikke det, han har ønsket sig.
Han er frustreret over den manglende spilletid, men det er en situation, som vi ikke kan gøre noget ved. Phil Neville har brudt igennem i denne sæson og været fremragende,” sagde Ferguson idag til de engelske medier.

Han var samtidig rasende over de beskyldninger, som Fulham har beskyldt ham og Manchester United for i forbindelse med Louis-Saha rygterne.

“Jeg har været forundret over noget af det, jeg har læst.
Vi har gjort alt efter bogen, og skrevet et brev, som de har svaret på.
Sådan ser tingene ud lige nu. Der er ikke mere at sige omkring det,” kom det fra den skotske manager.

Forrige artikel

United på vej til Dubai

Næste artikel

Optakt: Gensyn med de gamle og måske afsked med Rio

ANNONCE