Fergie: Vær tålmodig i morgen

Tidligere i dag rejste United spillerne til Tyskland for at gøre sig klar til kampen i Champions League i morgen mod Stuttgart.

Stuttgart har endnu ikke lukket et eneste mål ind i den nye sæson af den tyske bundesliga.

”Ingen mål i Bundesligaen fortæller dig meget om den opgave vi har i morgen” sagde Sir Alex Ferguson til Manchester Evening News.

”Jeg har fået dem set tre gange og jeg har selv set på videoer, selvom det er et ungt hold, er de blevet et meget stærkt defensivt hold.”

Uniteds målmaskine kan altså komme på en hård prøve i morgen. I sidste sæson af Champions League mislykkedes det kun for United at finde netmaskerne to gange, dette var kun tilfældet i to kampe hvor United allerede var videre til næste runde og derfor stillede med reservespillere. Holdene der holdt nullet mod United var Maccabi Haifa og Deportivo La Coruna.

Alligevel advarer Fergie United og beder spillerne om tålmodighed.

”Vi skal være meget tålmodige og prøve at knække dem. Koncentration og tålmodig vil være nøgle ordene. Men en ting jeg har lagt mærke til i kampen jeg har set er at, selvom de har et stærkt forsvar, er der stadig mange chancer.”

”Rangers kampen på Ibrox var som det og selvom de har holdt ud i Tyskland, lavede de fejl i Skotland. Det så ikke ud til de ville tabe på Ibrox og var et mål foran da de lavede en stor fejl i forsvaret og Rangers vandt 2-1.”

“Vi skal give os selv god tid derovre og håbe vi kan få noget ud af kampen. Vores rekord for at score mål i Europa er god og spillerne er i god form og har masser af selvtillid.” sagde han.

Forrige artikel

PSG afviser rygter

Næste artikel

Barthez med i truppen mod Stuttgart

ANNONCE