Fergie: Van Persie kan få debut mandag

Sir Alex Ferguson åbner op for, at Robin van Persie kan få debut allerede mandag i sæsonens første kamp mod Everton.

Robin van Persie mangler fortsat at bestå det obligatoriske lægetjek, som hollænderen skal gennemføre senere i eftermiddag.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Men det afholdte ikke Sir Alex Ferguson fra at åbne op for debut allerede på mandag, hvor Manchester United sparker sæsonen i gang mod Everton på udebane.

– Prisen er vi enige om, hvilket glæder os. Han er på vej hertil fra London for at gennemgå lægetjek senere. Forhåbentlig går det efter planen. Vi håber, han vil være klar mandag aften, sagde Ferguson, da han torsdag middag deltog i et pressemøde for en af Manchester Uniteds nye sponsorer.

– Det bliver dejligt at få en spiller af Robin van Persies kvalitet ind på holdet. Jeg er meget glad, lød det fra den skotske manager.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Van Persie koster United £49 mio.

Næste artikel

Van Persie ventes præsenteret i dag

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share