Fergie: Vi er klar fra første fløjt

Sir Alex har i år krævet sine spillere tilbage på arbejde to uger før normal tid, og det er ikke for sjov. Ferguson vil nemlig ikke være katten, der…

Sir Alex har i år krævet sine spillere tilbage på arbejde to uger før normal tid, og det er ikke for sjov. Ferguson vil nemlig ikke være katten, der jagter musen i den kommende sæson.

Sådan var det lige fra dag et i denne sæson, hvor Chelsea tog en sejr i premieren og siden ikke så Manchester Uniteds navn være foran sig i tabellen. Sir Alex vil lave om på det ved først at tage truppen – med familier – på træningslejr før årets opvarmningstur til Asien venter.

“Vi mødes igen d. 27. juni og derefter vil jeg tage holdet me mig på træningslejr med deres respektive familier, så vi kan få holdånden op at køre igen. Vi vil træne om morgenen og så får de ellers fri om eftermiddagen, og derefter komme tilbage til træningsbanen og forberede os på vores turné i Sydøstasien.”

“Når vi kommer tilbage fra den, har vi trænet i over en måned. Champions League-kvailifikationen starter for vores vedkommende ti dage efter, og vi burde være i god form til de kampe. Det er alfa og omega at vi er bedre forberedt end sidste år, for vi gider ikke jagte Chelsea fra første fløjt igen,” lyder Fergies valgte gloser i denne omgang.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Keane: Hvad der ikke dræber dig, gør dig stærkere

Næste artikel

13. juni er deadlinen for Glazer

ANNONCE