Fergie: Vi skal være nummer to

Forhåbentlig sker det kun i den yderste teori, at United smider den andenplads, som man har ligget i pole position til hele sæsonen, på gulvet. Men efter…

Forhåbentlig sker det kun i den yderste teori, at United smider den andenplads, som man har ligget i pole position til hele sæsonen, på gulvet. Men efter at have misset en matchbold og straffespark mod Middlesbrough, er det altså fortsat muligt.

Statistikken er dog til Uniteds fordel. Charlton har aldrig vundet mod United i Premier League og kan kun prale af to uafgjorte i 13 forsøg. De synes tilmed at være måske det hold i ligaen, der er gået allermest på sommerferie.

Og Fergie vil da heller ikke tolerere andet end en sejr. Et andet udfald end United på andenpladsen er utænkeligt.

“Vi har muligheden for at tage tre point mod Charlton og ryge direkte i Champions League. Alternativet er ikke engang værd at bruge tid på at tænke over. Vi skal blive nummer to. Der kan ikke være nogen bortforklaringer.”

“Selvfølgelig er det skuffende, at vi to gange i træk ikke har formået at score på hjemmebane. Specielt fordi vi før de kampe var på et fantastisk run, hvor vi gjorde ligaen lidt mere spændende, end folk havde drømt om tidligere på sæsonen.”

Forrige artikel

Ferguson sætter Keane højest

Næste artikel

Torres bytter med van Nistelrooy?

ANNONCE