Fergie vil afskaffe aflange knopper

Flere af de største fodboldstøvle-producenter er igennem de seneste par år gået med på bølgen, hvor knopperne ikke længere skal være runde, men aflange….

Flere af de største fodboldstøvle-producenter er igennem de seneste par år gået med på bølgen, hvor knopperne ikke længere skal være runde, men aflange.

Og netop den trend mener Sir Alex ferguson skal forbydes. De aflange knopper gør nemlig mere skade end de gør gavn, således mener Fergie at de faktisk havde skyld i Roy Keanes skade, som nu holder ham ude i 2 måneder.

“Scanningen viser formen af en aflang knop på Roys fod. Disse knopper er farlige. Vi har stærke meninger om det og vi tillader ikke vores spillere at spille med dem, da de kan forårsage alvorlige skader,” udtaler Ferguson ifølge BBC.

Den skotske manager fortæller desuden at disse aflange knopper også i flere tilfælde har været skyld i skader i deres ungdomsafdeling og at klubben nu har taget kontakt til Nike omkring problemet.

“Det er bae noget af alt det der lir, som de laver for at få støvlerne solgt til børn. Det er dét som er problemet med dem.
Vi har ikke snakket med fodboldforbundet endnu, da jeg ikke tror de kan gøre noget ved det. Det er op til klubberne, men jeg ved at flere og flere forbyder deres spille at spille med disse knopper.
Vi har talt med Nike om det. Forhåbentlig vil denne trend stoppe,” udtaler Sir Alex Ferguson.

De aflange knopper kom på markedet i slutningen af 90″erne og ifølge producenterne så har de den fordel, at de giver en bedre støtte end de “gamle” runde knopper.

Forrige artikel

United trak League Two-mandskab

Næste artikel

Dagens startopstilling

ANNONCE