Fergie: Vil ud og rejse

I fremtiden regner Sir Alex Ferguson med, at han vil skulle rundt og se forskellige dele af verden, nu hvor al tiden ikke går med United.

I dag vil Sir Alex for sidste gang føre United på banen, det sker i hans kamp nummer 1.500 som manager for United, når W.B.A. skal besejres på the Hawthorns.

Senere på sommeren skal den 71-årige skotte have en hofteoperation, og derefter håber han der bliver tid til at rejse lidt rundt i verden.

– Forhåbentlig vil jeg tage til Melbourne Cup og til Kentucky Derby, det er i hvert fald to ting. Om jeg vil se meget fodbold? Det er muligt. Jeg vil gerne rejse til River Plate mod Boca Juniors, det er i hvert fald en kamp jeg gerne vil se.

– Der er mange ting man kan gøre, men når man snakker om at rejse er en ting vigtig, nemlig dit helbred, og forhåbentlig vil mit gode helbred holde ved, siger Ferguson.

Ny rolle giver ingen problemer

Fergies nye rolle i United som direktør og ambassadør, vil ikke betyde, at han konstant vil være på Old Trafford og kigge den nye manager over skulderen, det lover den skotske legende.

– Ambassadør-rollen er noget med 20 dage om året, det er helt fint og uden problemer. Rollen vil blive endeligt defineret af klubben. Der er mange sponsorer nu, mange vigtige folk i klubben, og det vil være en af mine roller. Uanset hvad de vil have mig til at lave i de 20 dage, er det helt fint, siger Sir Alex.

Ferguson sammenligner desuden sit eget stop med Sir Matt Busbys stop tidligere i Uniteds historie, men er sikker på at David Moyes vil bringe United videre til mere succes.

– Sir Matt var formentlig i samme situation som mig, vi genopbyggede klubben og havde en vision om at bringe den ud i Europa. Fortid er fortid, og det vil naturligvis altid være rart at se tilbage på, men fremtiden er den nye manager, og han vil få støtte fra os alle. Forhåbentlig vil han videreføre klubbens succes. Det er ikke enden for United, hvad angår det at vinde titler, klubben vil fortsat vinde titler og trofæer, siger Sir Alex Ferguson.

 

 

Forrige artikel

Optakt: West Bromwich Albion – Manchester United

Næste artikel

Fellaini puster liv i rygterne om et United-skifte

ANNONCE