Ferguson: Banen skabte problemer

Den regnvåde bane skabte problemer for Manchester United, da de lørdag eftermiddag slog WBA med 2-0 i årets sidste kamp.

Manchester United går ind i 2013 med et forspring på syv point til andenpladsen Manchester City.

Det stod klart efter at begge hold vandt deres kampe lørdag eftermiddag. Mens Manchester City måtte kæmpe for en 4-3 sejr over Stoke, så var det specielt banen der skabte problemer for Manchester United, da de på Old Trafford vandt 2-0 over WBA.

Den hårde regn i Manchester gjorde at kampens afvikling var usikker indtil en halvanden time før kampstart.

– Banen var et problem for os med den måde vi spiller bolden rundt på. Det gjorde vores spil lidt langsomt, forklarede Sir Alex Ferguson til MUTV efter kampen.

– Vi gjorde det godt i første halvleg. Vi dominerede det meste af tiden, men man må tage hatten af for WBA, som havde det meste af spillet i anden halvleg og til tider fik nogle svære indlæg. De var stædige og arbejdede hårdt i forsvaret.

Scholes & Van Persie ændrede kampen

Sir Alex Ferguson svarede gæsternes trussel igen med indskiftningen af de sikre kort i Paul Scholes og Robin van Persie, som begge leverede til UG.

– De havde bolden en del i den sidste del af kampen, så vi vagte at hive Robin og Paul ind for at få ro på spillet og de gjorde det virkelig godt. Og så scorede Robin selvfølgelig et fantastisk mål. 

– Robin er en fantastisk spiller. Han kom på banen og ændrede kampen for os. Hver gang bolden gik hans vej holdte han på den, og gjorde det rigtig godt for os i dag, lød de rosende ord fra bossen.

Sir Alex Ferguson og Manchester United har dermed spillet den sidste kamp i 2012. Næste opgave bliver nytårsdag mod Wigan.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Har du en stærk holdning til sommerens transfers?
Bliv en del af vores nye debatforum!

Total
0
Shares
Forrige artikel

West Bromwich-manager troede på point

Næste artikel

Young: Fantastisk med clean sheet

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
ANNONCE
Total
0
Share