Ferguson bekræfter Butt vil væk

Sir Alex Ferguson bekræftede mandag, at han vil lytte på tilbud på klubbens midtbanefighter, Nicky Butt, efter spilleren har ytret sit ønske om, at komme væk i håb om mere spilletid.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den engelske landsholdsspiller har ikke været meget med i førsteholdskampene i denne sæson, og har måttet se sig slået i konkurrencen om pladsen på midtbanen til Phil Neville.
Ydermere har Butt stor konkurrence fra spillere som Kleberson, Djemba-Djemba og den kommende United-spiller Liam Miller.

“Nicky Butt har meddelt, at han gerne vil væk. Det er en kedelig situation. Nicky har gjort det godt for United, men han vil have mere førsteholdsfodbold. Med Phil Neville, Kleberson og med Darren Fletcher tæt på gennembrud, så har det været svært for Nicky at komme ind og spille fast på førsteholdet, så han vil gerne væk,” bekræftede Ferguson idag til Sky Sports.

Nicky Butt, som fylder 29 i denne måned, har over 2 år tilbage på sin kontrakt.
Han har spillet over 300 kampe for United og kom på førsteholdet sammen med David Beckham, Gary Neville og co.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Nistelrooy hædret af UEFA

Næste artikel

Dong-handel endelig afsluttet

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share