Ferguson interesseret i Gross

Som alle næppe kan være i tvivl om, så leder Sir Alex Ferguson i disse dage efter en ny assistent træner, efter hans tidligere højre hånd, Carlos Queiroz forledes blev træner i Real Madrid.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Flere emner til posten som assistent træner har allerede meldt ud, at de ikke har intentioner om at forlade deres nuværende jobs. Blandt disse er de to tidligere United spillere, Steve Bruce og Mark Hughes.

Jagten er begyndt
Efter Sir Alex idag sikrede sin anden underskrift fra en ny spiller i denne transferperiode i form af Eric Djemba-Djemba, så er bestræbelserne på at finde en ny assistent gået et niveau højere op.
Således er den skotske manager ude efter en træner, som har en taktisk spilforståelse fra kontinentet af.

Og det er her hvor Christian Gross, nuværende succes træner i FC Basel(Schweiz), kommer ind i billedet som ny assistent.
Ifølge avisen, Independent, så skulle Gross være en af favoritterne til posten.

Gross har tidligere været manager i Tottenham Hotspurs, og havde i sidste sæson stor succes med FC Basel, som meget overraskende nåede andet gruppespil, hvor de kom i gruppe med Manchester United, efter de havde slået Liverpool ud.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Djemba-Djemba fik en 5-årig kontrakt

Næste artikel

Webber skifter permanent til Watford

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share