Ferguson: Jeg har stadig tre år tilbage

Manchester Uniteds legendariske manager håber på at fortsætte tre år endnu, fortæller han i et interview med MUTV i dag. “Jeg tror jeg har tre år tilbage…

Manchester Uniteds legendariske manager håber på at fortsætte tre år endnu, fortæller han i et interview med MUTV i dag.

“Jeg tror jeg har tre år tilbage i klubben. Så længe mit helbred er godt, nyder det og stadig får en tilfredsstillelse af at holdet gør sit bedste,” siger Ferguson i et interview med MUTV i anledning af skottens 70 års fødselsdag i dag.

Han ser ikke at han mangler nogen motivation for at fortsætte med de unge spillere, som han har fået integreret på holdet.

“Der er nye spillere som er kommet ind som Jones, Smalling, Young, Welbeck.. og de har ikke vundet nogen medaljer endnu,” fortæller Ferguson.

“Vi må fortsætte med at dominere ligatitlerne og at vinde en Europa Cup vil være vigtigt for klubben. Vi burde have spillet i flere finaler. Man man må heller ikke virke grådig, og at have vundet to i min tid har været stort. Det var fantastisk at vinde dem og jeg er klar til at gøre det igen!”

Fergusons 70 års fødselsdag

OldTrafford.dk har samlet 70 facts om Sir Alex Ferguson i anledning af hans fødselsdag.

Forrige artikel

Årets sidste startopstilling

Næste artikel

Godt nytår – og tak for din støtte!

ANNONCE