Ferguson karantæne er ingen hindring

Efter udvisningen til Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson i lørdagens kamp venter man nu spændt på det engelske fodboldforbunds(FA) afgørelse i sagen om udvisningen.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ifølge flere nyhedsbureauer så forventes det at skotten vil få en 3 spilledage lang karantæne, men det skulle næppe være nogen hindring for United i at vinde disse kampe, mener manageren fra Uniteds største rival, Arsene Wenger.
Sir Alex blev udvist efter store protester over flere fejlkendelser fra dommerens side i det 25. minut.

“Det ændrer ikke noget at Alex vil se kampen på tv. Faktisk spillede Manchester United bedre i anden halvleg.
Det er ligemeget om man er på bænken i de 45 minutter. Du vil stadig kunne give instruktioner til bænken,” fortalte Wenger ifølge Ananova.

Franskmanden afsluttede med at sige, at han hellere ville foretrække at få karantæne end at miste Sol Cambell pg.a. karantæne.
Cambell ser, som bekendt, frem til en karantæne efter et voldeligt sammenstød med Eric Djemba-Djemba i Community Shield kampen tidligere på måneden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ricardos skifte på plads

Næste artikel

Kleberson og Ronaldo klar til at starte

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share