Ferguson klar til at sælge Diego og Kleberson

Manchester United skulle nu være klar til, at sælge Diego Forlan og brasilienske Kleberson til sommer i Sir Alex Fergusons forsøg på, at genopbygge et…

Manchester United skulle nu være klar til, at sælge Diego Forlan og brasilienske Kleberson til sommer i Sir Alex Fergusons forsøg på, at genopbygge et mesterhold.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Fergie skulle således være klar at dække tabene på Diego Forlan, som kom til klubben for lidt over 2 år siden, og stadig ikke er en spiller, som man snakker om, når man taler om succes.
Fergusons tålmodighed med Forlan skulle der være sat endeligt punktum for, da den uruguayske angriber blev udskiftet imod Leicester, og han med det samme stormende ned i omklædningsrummet, hvor Ferguson måtte sende en af sine assistenter ned.
SportsMail spår derfor, at Forlans tid i United er slut og han aldrig vil få en kamp mere på klubbens førstehold.

Også Kleberson skulle, ifølge både Sportsmail og The Mirror, være sat til salg efter han kom til United som den første brasiliener nogensinde for små 50 millioner kroner.
Da Kleberson skiftede blev der snakket om, at han kun var købt som en slags støtte-spiller til en anden kommende brasiliener, Ronaldinho, som United ikke købte alligevel.

Forlans salgsværdi ventes at være væsentlig forringet siden han kom til klubben for 75 millioner kroner. Begge aviser tager idag om en pris på 25 millioner kroner, som både Real Betis og Sevilla skulle være villig til at lægge på bordet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Djemba-Djemba i bilulykke

Næste artikel

Cunningham: Jeg vil gerne gøre Keane til anfører

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share