Ferguson lægger ud med den psykiske kamp

Sir Alex Ferguson lægger iår hårdt ud, allerede her i februar, med de velkendte psykologiske kampe mellem ham og Arsene Wenger.

Det er efterhånden en tradition, at de to managers skændes offentligt op til sæsonslutningen, og iår begynder det tidligere, efter Ferguson åbentbart tog et kig i Premier League tabellen, da han drak morgenkaffen.

“Arsenal er blevet styrket efter, at være uden nederlag og de vil gøre alt for, at de ikke vil tabe en kamp.
Men jeg ved fra tidligere oplevelser, at det er en svær byrde at have hængende.
Jeg var med Rangers i 1967 til, at nå den sidste kamp uden nederlag, og så tabte til sidst.
Man bliver nødt til, at sige det det meget svært at komme igennem en hel sæson uden at tabe, men vi er næsten helt hen i marts og det er stadig ikke sket. Det gør lørdagens kamp imod CHelsea endnu sværere, så forhåbentlig bliver det en god weekend for os,” kommer det fra Sir Alex Ferguson ifølge Evening Standard.

Den skotske manager ser desuden ingen problemer i de møgfald, som Roy Keane i de sidste par dage har været ude med i pressen møntet imod klubbens unge spillere.

“Roys kommentarer er peget imod nogle af de unge spillere og det er ikke nogen dårlig ting. Ligenu har de ikke samme ansvar, som Roy og folk som Nicky Butt, Gary Neville og Ryan Giggs, som har været en integreret del af klubbens succes over det sidste årti.
Men om 3 eller 4 år, når Roy er væk, så er det disse unge spillere, som vil have dette ansvar og det er værd at huske på.
Roy sætter en høj standard og det er sådan det skal være, når man spiller for den største klub,” kommer de rosende ord fra Ferguson til sin anfører.

Forrige artikel

Arena: Howard må kæmpe om pladsen

Næste artikel

Nardiello forlænger med Barnsley

ANNONCE