Ferguson opmuntrede Hasenhüttl efter 9-0 nederlag

Southamptons manager, Ralph Hasenhüttl løfter nu sløret for, at Sir Alex Ferguson skrev en besked til østrigeren for at muntre ham op, efter at Hasenhüttls hold havde tabt med 9-0 til Leicester. Beskeden var, ifølge østrigeren, medvirkende til, at han kom op på hesten igen.

Det kan ikke have været sjovt at stå i Ralph Hasenhüttls sko i de sene aftentimer den 25. oktober 2019. Den ellers så talentfulde østrigske manager havde nemlig, da kampen mellem Southampton og Leicester City var blevet fløjtet af efter 90 minutters spil, set sit hold tabe med hele 9-0 til Vardy og co. Hasenhüttl kunne dog til gengæld trøste sig ved, at der efter kampen, kom moralsk opbakning fra en af spillets helt store vindere.

Midt i nederlagets stund, tikkede der således en sms ind fra selveste Sir Alex Ferguson med trøstende ord til den slagne manager. Hasenhüttl, som aldrig forinden havde haft nogen kontakt til Ferguson, fremhæver beskeden som værende medvirkende til, at han fik vendt om på tingene.

– Hvis jeg ikke havde tabt med 9-0 havde jeg aldrig haft nogen kontakt med ham. Det var den positive ting, som jeg kan tage med fra det resultat. Det hjalp mig virkelig. Det gav mig et løft, da jeg var helt nede og havde brug for noget at holde fast i.

Oven på det nederlag fik Hasenhüttl og resten af Southampton-holdet formået at rette op tingene med først to beskedne nederlag i træk til Manchester City efterfulgt af en periode med kun 3 nederlag i 12 kampe, som kulminerede med en sejr over netop Leicester i det omvendte opgør.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Sportsjournalist: Coronavirus stopper ikke United i Sancho-jagt