Ferguson prøver igen

Da Sir Alex første gang luftede idéen omkring en vinterpause i det krævende britiske program, var stereoanlægget ikke kendt endnu. Men selvom der er gået…

Da Sir Alex første gang luftede idéen omkring en vinterpause i det krævende britiske program, var stereoanlægget ikke kendt endnu. Men selvom der er gået 26 år, siden han første gang snakkede om vinterferie i sin Aberdeen-tid, så er der ikke sket noget endnu.

Med tiden er flere og flere af kollegerne gået ud i en appel til forbundet om at få indført vinterpause. Foreløbig har der dog ikke været nogen reaktion fra Soho Square, og det kommer der næppe heller denne gang trods endnu et fra den største fortaler af dem alle. Fergie foreslår, at man fra 1. januar og tre uger frem tager et pusterum fra Premier League.

“Vi har landskampe liggende i starten af juni, så hvad er hindringen for, at vi spiller til slutningen af maj? Spillerne skal alligevel holde sig i form fra sæsonafslutningen og til de landskampe.”

“Juleprogrammet er en speciel ting her i landet med masser af tilskuere til kampene, men fra 1. januar og tre uger frem kunne man sagtens suspendere al fodbold og så udskyde sæsonafslutningen til sidst i maj, hvor vejret alligevel er markant bedre end i januar,” siger Sir Alex i sin seneste tale for vinterpause. Den er afgivet i Uniteds officielle magasin.

Forrige artikel

UEFA vil have stoppet overtagelserne i PL

Næste artikel

Mascherano havde ikke skrevet under

ANNONCE