Ferguson: Vi undervurderer ingen

Manchester United går et par måneder i sigte, hvor kampprogrammet i Premier League ser yderst overkommeligt ud. Men sejrene kommer altså ikke af sig selv, understreger Sir Alex Ferguson.

I løbet af februar og marts er det kun kampen mod Everton 10. februar, der bliver mod et hold fra det øverste halvdel af Premier League, når Manchester United løber på banen. Først til april, når Manchester City kommer på besøg, er et af topholdene igen på modstanderholdkortet.

Det på papiret overkommelige program skal udnyttes, forklarer Sir Alex Ferguson.

– Nogle vil nok mene, at det her giver os muligheden for at spænde skruen og putte vores modstandere under stort pres. Jeg er enig i den forstand, at vi er i en vital del af sæsonen, og vi må forsøge at blive ved med at hente point gennem den travle periode, siger han ifølge Sky Sports.

Ingen nemme kampe
Men papiret er en ting, en anden er de egentlig kampe, der foregår på grønsværen. Tirsdag aften tabte Manchester City vitale point i kamp mod QPR, og Sir Alex Ferguson er udmærket klar over, hvordan den kommende tid skal håndteres.

– Vi må ikke narre os selv til at tro, at vi nu går ind i en fase imod lavere rangerede hold, som betyder, at vi får nemme sejre med os, pointerer han.

– Det ville være en forfærdelig attitude, og hvis vi tager en sådan attitude med os, så kan jeg ikke komme på en nemmere måde at bekæmpe os på, for der er bare ingen nemme kampe i en liga som vores.

– På en god dag kan alle hold slå hvem som helst. Det er, hvad der skete for os i sidste sæson med nogle overraskende resultater i opløbet, som endte med at koste os ligatitlen, siger Sir Alex Ferguson.

Manchester United starter jagten på et par gode måneder ud onsdag aften, når Southampton kommer på besøg på Old Trafford. Der er kampstart 21.00.

Forrige artikel

Her kan du se aftenens kamp!

Næste artikel

Evra glad for at hjælpe backrival

ANNONCE