Ferguson vil prøve Usain Bolt af

Sir Alex Ferguson vil opfylde Usain Bolts største ønske – at spille for Manchester United. Han kan trække i den røde trøje i den årlige velgørenhedskamp mod Real Madrid.

Verdens hurtigste mand, Usain Bolt, har kæmpet en indædt kamp for at overbevise Sir Alex Ferguson om at give ham en chance i Manchester United. Den chance får han formentlig ikke i professionel forstand, men han får dog lov til at repræsentere sin favoritklub side om side med sine helte.

Manchester United-manageren vil bruge ham i den årlige velgørenhedskamp mod Real Madrid, hvor sprinteren så må vise, hvad han kan.

– Usain er en spændende personlighed og stor fan af Manchester United. Det er da interessant, at han har sagt, at han vil spille i en opvisningskamp. Det kunne være fantastisk, og næste år, når vi møde Real Madrids legender igen, kunne vi tage ham med, og se, hvordan han gør det, siger Sir Alex Ferguson til Inside United.

Skotten føler måske, at han skylder Usain Bolt en tjeneste, da han i samme interview afslører, at han vandt penge på at spille på superatleten under De Olympiske Lege.

– Bolt havde oddset 4/5 på at vinde både 100m og 200m en uge før legene begyndte. Det var en no-brainer. Jeg må takke ham, for det var mit største spil. Jeg så hele OL, og det, at Storbritannien vandt 29 medaljer, var helt vildt. Det er nok det mest opløftende, som er sket her i lang, lang tid.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

King giver United et halvt år

Næste artikel

Scholes tror på de nye

ANNONCE