Ferguson vil tilbyde Ronaldo ferie

Sir Alex Ferguson har før haft held i at give spillere en ferie midt i sæsonen, og det agter den 61-årige skotte at gentage med det unge 18-årige stortalent, Christiano Ronaldo, som kom til klubben i sommers.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ferguson ventes at sende portugiseren på 3 ugers ferie efter jul i håb om, at han vil kunne holde sig frisk indtil sæsonafslutningen.
Ronaldo har været med i en del kampe, siden han i august fik debut imod Bolton og imponerede alt og alle, men siden har Ferguson valgt at spare den unge Ronaldo i forskellige kampe for at han kan klare presset.

Sir Alex Ferguson viste i 1998, at have held i at sende en spiller på ferie midt i sæsonen.
Efter en sløj oktober måned, blev Peter Schmeichel sendt på Barbados med familien og kom tilbage med superkræfter. Vi ved vist alle hvordan den sæson endte…

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ruud tangerede historisk rekord

Næste artikel

Dem kan United møde

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share