Fernandes græd, da han hørte om United-interesse

Den portugisiske midtbanekriger blev ramt af glædestårer, da han første gang hørte om Manchester Uniteds interesse i ham.

Bruno Fernandes blev i vinters hentet til United for 55 millioner euro samt andre kontraktmæssige klausuler. Siden da er det blevet til flotte præstationer i den røde trøje, hvilket blandt andet har medført en kåring som februars bedste Premier League-spiller til “De Røde Djævles” nye portugiser. 

Og skal man tro Fernandes, er han utrolig glad for sin nye tilværelse i Manchester. Så glad at han græd af glæde, da han i sin tid hørte om interessen fra Ole Gunnar Solskjær og co. 

– Da jeg modtag opkaldet, hvor jeg blev fortalt “Bruno, du har chancen for at flytte til Manchester”, ringede jeg til min kone, min bror, min søster og min mor og begyndte at græde.

– Men det var gråd, som kom af glæde. Jeg har kæmpet hele mit liv for det, for denne topklub. Chancen var der, og jeg var nødt til at tage den med begge hænder og forfølge min drøm, har Fernandes blandt andet fortalt i en Instagram Live-udsendelse for nyligt. 

Den 25-årige midtbanespiller lægger i sine udtalelser vægt på, at det altid har været hans drøm at trække i den røde trøje. 

– Min familie har vidst lige fra begyndelsen, at jeg ønskede at blive fodboldspiller, og de vidste at min drøm var at komme til Premier League og spille for Manchester (United, red.). 

Fernandes fik en imponerende start på sin nye tilværelse i Manchester, inden corona-pandemien satte en stopper for fodbolden. Han har indtil videre bidraget med tre mål og fire assists i ni optrædener for Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

The Athletic: United har tilbudt Williams en ny kontrakt

Næste artikel

Genstart: Kamptidspunkterne for Uniteds første ligakampe bekræftet

ANNONCE