Genstart: Kamptidspunkterne for Uniteds første ligakampe bekræftet

Premier League vender tilbage, og nu er Manchester Uniteds første tre ligakampe samt en FA Cup kamp foreløbigt lagt i kalenderen. United starter ude mod Tottenham fredag den 19. juni kl. 21.15 dansk tid.

Det er efterhånden tre måneder siden, at United sidst spillede en Premier League-kamp, da man den 8. marts satte de regerende mestre, Manchester City til vægs med en imponerende 2-0 sejr. Efterfølgende nåede man en enkelt kamp yderligere i Europa League, som blev afviklet for tomme tribuner, hvor man smadrede østrigske LASK Linz med 5-0 og samtidig udbyggede sin stime som ubesejret i 11 kampe i træk. 

Siden har alt fodbold ligget stille i det engelske, men nu er ventetiden snart ovre. Premier League vender tilbage og de første runder er nu officielt blevet føjet til kalenderen.

Ligaen genstartes den 17. juni, hvor de to tilbageværende kampe af 29. spillerunde mellem Aston Villa v Sheffield United og Arsenal v Manchester City afvikles med kampstart henholdsvis kl. 19 og kl. 21.15 dansk tid. 

Den 19. juni starter 30. spillerunde så, og her møder Manchester United altså Tottenham på udebane, som oprindeligt var lagt i kalenderen til den 15. marts. 

Foruden kampen mod Spurs, er følgende af Uniteds kommende kampe bekræftet: 

Onsdag, den 24. juni kl. 19.00
Premier League
Manchester United – Sheffield United

Lørdag, den 27. juni kl. 18.30
FA CUP 
Norwich – Manchester United

Tirsdag, den 30. juni kl. 21.15
Brighton – Manchester United 

Det understreges i Premier Leagues udmelding, at alle kampene vil blive spillet for tomme tribuner, og at afviklingen af kampene er med forbehold for, at alle sikkerhedsforanstaltninger er på plads. 

Vi vil følge op med optakt, podcast og yderligere informationer, når vi nærmer os genstart.  

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Fernandes græd, da han hørte om United-interesse

Næste artikel

Scholes: Pogba får svært ved at komme tilbage i start-11'eren

ANNONCE