Fernandes: Vi gav for meget plads væk

Bruno Fernandes mener, at United var bedst i første halvleg, men gav for meget plads væk i anden halvleg, hvilket resulterede i nederlag.

Manchester United blev tidligere i dag ydmyget på Anfield, da holdet tabte 7-0 til Liverpool i klubbernes andet Premier league-opgør denne sæson. Bruno Fernandes mener selv, at de havde overtaget i første halvleg.

– Det er meget frustrerende, skuffende, trist, fordi det er et virkelig dårligt resultat. Vi kom her med en anden tankegang før kampen, forklarer Fernandes.

– Første halvleg var rigtig god fra os selv, vi havde mange chancer. Vi kontrollerede det meste af første halvleg synes jeg, de skabte ikke så meget, lyder det fra den portugisiske midtbanespiller.

Men i anden halvleg gik det galt for United, som forsøgte at skabe flere chancer, men blev straffet efter at have efterladt for meget plads til liverpool-spillerne.

– I anden halvleg forsøgte vi at gå fremad og score mål, og vi mistede en smule balance. Vi gav for meget plads væk mod den her slags hold. Det skal vi undgå, fortæller Fernandes.

Men selvom dagens resultat var skuffende, skal holdet nok komme tilbage, forklarer Fernandes.

– Kampene kommer tykt og hurtigt. Vi har haft tilbageslag tidligere, og vi er nødt til at komme hurtigt tilbage igen. Det er, hvad Manchester United handler om, vi kan gå ned, men vi skal op igen, lyder det afslutningsvist fra Fernandes.

Forrige artikel

Ten Hag efter ydmygelse: Jeg så 11 individer der tabte hovederne

Næste artikel

Karakterbogen: Kollektivt kollaps

ANNONCE