Karakterbogen: Kollektivt kollaps

Manchester United var milevidt fra Liverpool i både tanke og handling her til aften. Det smitter naturligvis af på karaktererne.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 – Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt
2 – Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre
3 – Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner
4 – Den middelmådige indsats – dog mere negativ end positiv
5 – Den middelmådige indsats
6 – Den middelmådige indsats – dog mere positiv end negativ
7 – Den flotte indsats, der er mere end godkendt
8 – Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner
9 – Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.
10 – Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999

David de Gea – 2

Jeg ved ikke, om man decideret kan klandre David de Gea for nogen af målene i dag. Men når man indkasserer syv mål som målmand, så kan man ikke få en højere karakter.

Diogo Dalot – 1

Ved scoringen til 7-0 stod Dalot inde i målet, da han forsøgte at cleare bolden. Det fortæller rigeligt.

Raphael Varane – 1

Han var tvivlsom til opgøret, og han så også skadet ud i flere situationer. Var det en flerdobbelt Champions League-vinder, som vi havde i midterforsvaret i dag?

Lisandro Martinez (ud 77′) – 4 (KAMPENS SPILLER)

Lisandro Martinez så en smule rundtosset ud, da Salah assisterede Gakpo til 3-0. Derudover var han nærmest den eneste United-spiller, der kunne være sin indsats bekendt. Det var en fornøjelse at se ham klippe Gakpo og derefter modtage en ostemad.

Luke Shaw – 1 

Smed uprovokeret bolden væk forud for 2-0-scoringen og formåede derefter ikke at gøre det godt igen, da den havnede foran ham i feltet. To minutter senere snorkboblede han, da Salah spillede Gakpo fri. Det blev dyrt. Sikke et bundniveau han ramte i dag.

Casemiro (ud 77′) – 2 

Ligesom med Varane, så var det ikke til at se i dag, at han har vundet Champions League adskillelige gange. Han så langsom ud. Det er sådan en kamp som i dag, at han virkelig skal træde i karakter. Det gjorde han ikke.

Fred (ud 58′) – 1

Mistede fuldstændig markeringen af Gakpo ved målet til 1-0. Blev fortjent pillet ud efter en time.

Antony – 2 

Han spillede egentlig en okay første halvleg og havde også et nærgående forsøg fra kanten af feltet. Faldt fuldstændig igennem sammen med resten af holdet i 2. halvleg. Forfærdelig aktion af ham efter et offensivt hjørnespark, som resulterede i 4-0-scoringen.

Wout Weghorst (ud 58′) – 3

Acceptabel indsats i første halvleg. Han skilte sig fornuftigt af med bolden i flere situationer. Blev offer for en taktisk udskiftning efter en time.

Bruno Fernandes – 1 

Startede på venstre kant i dag, og det fungerede slet ikke. Den er på Erik ten Hags regning. Når det er sagt, så mødte vores anfører ikke op i dag. Han burde tage holdet på sig, sammen med Varane og Casemiro i øvrigt, i de her kampe. Han stoppede med at kæmpe, inden dommeren havde fløjtet kampen af, hvilket jeg ikke havde forventet fra ham. Utilgivelig attitude.

Marcus Rashford (ud 85′) – 3 

Gjorde hvad han kunne, synes jeg. Burde have pyntet på resultatet i 2. halvleg.

Indskiftere:

Alejandro Garnacho (ind 58′) – 1

Han lignede faktisk en spiller, der ikke havde varmet op, inden han skulle på banen. Det var utaknemmelig vilkår at komme ind på, men det undskylder ham ikke. Det gør hans alder heller ikke.

Scott McTominay (ind 58′) – 2

Kom ind med energi og fight, hvilket var rart at se.

Tyrell Malacia (ind 77′) – UB

Marcel Sabitzer (ind 77′) – UB 

Anthony Elanga (ind 85′) – UB

Er der overhovedet nogen, der kan være sin indsats bekendt i dag? Opret en profil på OldTrafford.dk og giv din mening til kende i kommentarfeltet under artiklen. Så er du samtidig med i konkurrencen om en valgfri Manchester United-trøje fra denne sæson. 
4 kommentarer
 1. Ja det er ikke en eneste Unitedspiller, der overhovedet kan være i nærheden af, at være sin indsats bekendt i dag..😪 skræmmende anden halvleg, nok en af de dårligste i historien..

  Håber bare hurtigt vi rejser os igen, og kommer videre vi har to vigtige kommende kampe, så op på hesten igen boys..🙏

  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 2. Ingen burde have en karakter i dag….Det har ingen af spillerne fortjent.

  I dag så hvor langt vi reelt er fra at være et rigtigt tophold.. .med streg under hold

  At tabe på Anfield igen er ingen skam men efter sidste års 4-0 lektion burde dette ikke kunne ske igen….

  ETH har et stort ansvar I dag, Bruno på venstre kanten…..lærte ETH ikke hvor skidt det kan gå når han vælger af spille sine bedste spillere uden for position da han lavede samme nummer med Eriksen…grotesk disposition.

  Syntes Bruno bliver mindre og mindre værdifuld for holdet når han konsekvent ikke spiller der hvor han er bedst….centralt.

  At ETH mener at Weghorst skal spille der hvor Bruno er bedst er mig en gåde….Ja at Weghorst overhovedet er på banen er en gåde .

  Vi kunne følge med i 40 min, men viljen var klart størst hos Liverpool, de var toptændte og slukkede lyset og kampen på de sidste 5 min i 1.halvleg og de første 5 min i 2.halvleg..

  United dumpede med et brag i dag…..også ETH.

  GGMU (bare ikke idag)

 3. Jeg synes, tilgangen virkede naiv. Alt for stor respekt for Liverpool fra starten af kampen, og der manglede virkeligt de ledere på banen, som kan diktere tempoet. Alt for ofte blev boldene smidt væk i opspillet, og det lukrerer Liverpool på. Og så kan jeg ikke lade være at irritere mig over, at man på ingen måde har forholdt sig til Liverpools backs, som får fri leg på siderne. De har spillet på samme måde i syv år, og i seks af dem har deres backs nærmest været farligste våben. Det må simpelhen være et fokuspunkt inden kampen, men de pissede lige gennem.
  Antony var miserabel i dag, og fortjener på ingen måde genvalg. Han har 18 mistede boldbesiddelser, og er ikke i nærheden af at være farlig. Robertson har fuldstændigt styr på ham.
  7-0 er uhørt, og man burde forvente af spillere som Bruno, Casemiro, Shaw, Varane, Licha og DDG, at man i det mindste kan gå fra banen med æren i behold. Elendige attituder i modgang, og det er især tydeligt ved anfører Bruno. Lige så god han er i medgang, lige så frustreret kan jeg være over at se hans forkælede ageren i modgang. Hvis du skal bære bindet i United, skal du gå forrest. Jeg har set U15 spillere med højere moral end han viser i dag.
  Med det sagt, er jeg sikker på, at det var en éngangsforestilling. Jeg har fuld tiltro til, at Ten Hag uddeler en sådan røffel, at spillerne kan høre den i søvne. Én dårlig kamp skal ikke bremse den udvikling holdet er i – det er bare den værst tænkelige modstander at kollapse mod. Og jeg håber Så inderligt, at spillerne dropper attituderne, pg har mindre ondt af sig selv. Det klæder ingen United-spillere at slå ud med armene eller give op før slutfløjtet. Sav da i det mindste Miller over.

 4. Det var et rigtig træls nederlag at få.
  Bevares, et nederlag til Liverpool er altid træls, men nederlag og bump på vejen kommer altid på et eller andet tidspunkt, det gjorde det også under Ferguson.
  Vi er alle enige i, at sådan et 7-0 nederlag, især til Liverpool er rigtig rigtig træls, flovt, pinligt, uhørt og under al kritik.
  Jeg synes efterhånden vi jævnligt får ørerne i maskinen af konkurrenterne. Sidste sæson tabte vi også med 5-0 til Liverpool, og var det ikke 4-0 i den anden kamp(?), og i år 6-3 mod City (bevares vi scorer 3 mål), forrige sæson 6-1 mod Tottenham, og så også en 4-0 igen mod Liverpool. De der kæmpe nederlag skal vi simpelthen have kvast ud af sæsonerne. Fair nok at tabe mod konkurrenterne, men dælme ikke med så store chifre. Hvornår har vi sidst kvast en af konkurrenterne med 4+?!
  Også sjældent vi efterhånden bare kvaser nogen med 4+ generelt… Sæsonen 21, hvor vi kvaser Leeds 5-1 og Southampton 9-0. Den evne har vi ikke rigtigt mere. Vi er åbenbart tilfredse med, bare at vinde 3-1. Dét der med bare at klø på, uanset om der står 2-0, 3.0 eller 5-0, det savner jeg at vi gør.
  Nå det var lidt af et sidespor…
  Vi skal videre… Det her er et bump på vejen. Det svære er jo at komme henover bumpet og komme tilbage på sporet, og/eller udvikle sig derfra. Hvis ikke reaktionen kommer prompte mod Betis og Southampton, så har ETH en stor udfordring. Det må alt andet lige være et wake-up call for spillerne det her! Der blev der lige hvilet lidt for meget på laurbærkransen, efter sejrene over Newcastle og Barcelona, og det går altså ikke mod et hold som Liverpool, der bare beviste at de ville den her kamp så meget mere end os.
  Jeg er spændt på, hvordan spillerne reagerer på dette: Kommer de stærkt tilbage og beviser, de ærer den røde trøje eller sløser de den og beviser de får for meget i løn, og egentlig bare skal viftes ud…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Fernandes: Vi gav for meget plads væk

Næste artikel

Anbefaling: BBC laver podcast om Uniteds salg

ANNONCE