FIFA forhindrer Barthez skifte

FIFA nægter at give Manchester United lov til at udleje Fabien Barthez til Olympique Marseille.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det slog en talsmand fra verdensforbundet her til aften fast.
Forbundet mener ikke, at Marseille er i så alvorlig nød efter en målmand, at de kan give klubberne lov til at udføre transferen udenfor transferperioden.

Dermed må Barthez vente på skiftet indtil januar, hvor tranfervinduet igen åbner.

Barthez havde ellers sat sig op til dette skifte, som skulle være på en 9-måneders lejeaftale, hvor han kunne få noget førsteholdsfodbold, således at han kan komme med det franske landshold til EM næste år.
Landstræner Jacques Santini slog tidligere på efteråret, at Barthez blev nødt til at spille førsteholds fodbold for at han kunne forblive i planerne om at deltage ved sommerens EM slutrunde i portugal.

Derefter slog Marseille hurtigt til med et lejetilbud, som Manchester United accepterede og dermed var det op til FIFA at afgøre om lejeaftalen kunne gå i orden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Arsenal får stor bøde af FA

Næste artikel

Kineser på vej United

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share