FIFA kræver Obi hjem til Lyn

Til gengæld har afrikaneren, som United skrev kontrakt med i april kun for at blive angrebet af Chelsea og deres forretningsforbindelser kort efter, brudt…

Til gengæld har afrikaneren, som United skrev kontrakt med i april kun for at blive angrebet af Chelsea og deres forretningsforbindelser kort efter, brudt sin kontrakt med Lyn ved at flygte ud af Norge og skal retunere øjeblikkeligt.

Mikel mener selv, han blev presset til at underskrive kontrakten med United af Lyns sportsdirektør Morgan Andersen, der er blevet som en torn i øjet på Mikel og hans agent John Shittu. Nu må Mikel dog for første gang siden affæren rigtigt tog fart i maj stå ansigt til ansigt med nordmanden igen, beordrer FIFA.

“Efter ikke at have genoptaget arbejdet i sin klub efter at have spillet U20-VM for Nigeria, har John Obi Mikel ikke opfyldt sine forpligtelser og dermed begået et kontraktbud. Det er derfor blevet besluttet, at spilleren straks må genoptage sine forpligtelser overfor Lyn med hentydning til den kontrakt, han skrev d. 22. april 2005.”

“Vender spilleren alligevel ikke tilbage til sin klub i Norge, vil sagen blive overført til næste FIFA-møde, hvor en nødvendig beslutning vil blive truffet,” hedder ordlyden i en officiel meddelelse fra FIFA fredag.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Sao Paulo klar til at sælge

Næste artikel

Dagens startopstilling

ANNONCE