Fingrene væk

United har flere gange været interesseret i Milans særdeles hårdttacklende midtbanemand, der godt kunne ligne noget nær den fødte afløser for Roy Keane,…

United har flere gange været interesseret i Milans særdeles hårdttacklende midtbanemand, der godt kunne ligne noget nær den fødte afløser for Roy Keane, idet han ikke bare minder om ireren rent spillemæssigt, men også har skotsk kone og tidligere tørnede ud for Glasgow Rangers.

Desværre for United er Milans midtbanemotor ikke til salg, ærgeligt når nu Malcolm Glazer ifølge rygterne så gerne ville glæde fansene med et indkøb af den italienske landsholdsspiller. Til gengæld synes Milan ikke det er særlig ærgeligt, da de har store planer med ham, ifølge spillerens agent.

“Skal jeg være ærlig, så kontaktede Manchester United mig for nogle dage siden. Kontakten var dog ganske kortvarig, for Milan vil end ikke overveje at sælge Gattuso. Han kan ikke købes for penge, da vicepræsident Galliani ser ham som den nye anfører, når Paolo Maldini engang stopper,” udtaler Gattusos agent, Claudio Pasqualin, til italiensk radio.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ronaldo enig med United

Næste artikel

Chat på OldTrafford.dk

ANNONCE