Flere lækager fra United-omklædningsrummet: Interne intriger, bagtaleri og manglende trænertillid

Manchester Evening News har i dag udgivet en lang artikel, som igen indikerer, at kulturen i Manchester Uniteds omklædningsrum har været nærmest uhelbredeligt forgiftet.

21/22 sæsonen er dårligt nok overstået, og allerede nu fosser der rygter om, hvad der er foregået bag facaden på Carrington og Old Trafford.

I et langt skriv for lokalmediet ‘Manchester Evening News’ (MEN) afslører avisens Manchester United-reporter, Samuel Luckhurst, citater fra folk i og omkring klubben, som i den grad må siges at bekræfte rygterne om den forgiftede kultur i Uniteds omklædningsrum og på ledelsesgangene.

Nogle af lækagerne fra klubben går på det dårlige forhold, spillerne har haft, til Ralf Rangnick og hans trænerstab.

En unavngiven spiller skulle angiveligt have beskrevet Rangnicks beslutninger som ‘dårlige’, og at hans udskiftninger ofte havde den modsatte effekt.

Det eksemplificeres med Uniteds 4-1 nederlag på Etihad, da Marcus Rashford og Jesse Lingard kom på banen ved stillingen 2-1. Ifølge MEN havde de to englændere hverken fået instruktioner, kampplan eller positioneringsplaner, da de kom på banen.

– De havde ingen f****ing anelse om, hvad de lavede, fortæller en anonym kilde til MEN.

Kilder fra Carrington havde derudover, ifølge MEN’s informationer, en fornemmelse af, at Rangnicks assistent, Chris Armas, var ude, hvor han ikke kunne bunde. Foruden Armas er Rangnick også selv genstand for hårde anklager om hans pædagogik og trænermetodik.

En spiller skulle angiveligt have brokket sig over, at Rangnick ‘snakkede til ham som et barn’, og derefter have udtalt, at han ‘ikke gav en s**t’ for Rangnicks råd.

Derudover melder lækagerne også om internt bagtaleri spillerne imellem.

En spiller skulle have fået tilnavnet ‘trænerens kæledyr’, og en anden seniorspiller skulle have talt nedsættende om samtlige konkurrenter på hans position. Desuden fandt nogle af spillerne tilmed Anthony Elangas mængde af spilletid ‘tankevækkende’, at Maguire ‘ikke var god nok’, og at Bruno Fernandes’ spildfyldte tilgang til spillet var ‘et problem’.

Hele artiklen fra MEN kan læses her.

Forrige artikel

Bekræftet: van der Gaag og McClaren bliver nye assistenter

Næste artikel
Erik ten Hag

Første pressemøde: Ten Hags tanker om Ronaldo og Maguire

ANNONCE