Fletcher forsvarer midtbanen

Gennem de seneste par år har Uniteds centrale midtbane modtaget en del kritik, men det er ikke altid fair mener Darren Fletcher.

– Vi vinder som et hold og taber som et hold. Jeg synes ikke kritikken er fair, og selv efter sejre skriger folk efter en ny midtbanespiller, og det er jo endnu værre hvis vi taber, siger Fletcher til MUTV.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

De seneste sæsoner har United-fans skreget efter en ny spiller i verdensklasse til den centrale midtbane. Alt for ofte har det udelukkende været Carrick og den nu pensionerede Scholes, som har været eneste spillere med et vist niveau over længere tid.

Manglende mål og kreativitet i offensiven er et par af de citater, der oftest kommer når vi snakker Uniteds midtbanespillere. Men i følge Fletcher leverer Uniteds midtbanespillere det de bliver bedt om, og så længe Moyes er tilfreds, er spillerne også glade.

– Specielt de sidste par sæsoner har midtbanespillerne her i klubben ikke markeret sig så meget selv, men lagt en masse arbejde i at de kreative spillere skal kunne få plads til at angribe. Det generer os ikke så længe manageren og spillerne ved vi er vigtige for holdet.

– Husk på at vi som regel spiller 4-4-2, så de to centrale kan ikke angribe hele tiden, og ofte står vi overfor tre centrale modstandere som vi skal passe på. Man kan ikke bare sige, at vi burde have bolden mere, skabe chancer og score mål. Det er bare ikke vores rolle her i klubben, specielt ikke de seneste år. Det har vi fået forklaret af chefen, og vi forsøger at spille sådan som manageren vil have os til, siger Fletcher til MUTV.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

U18: Blackburn snuppede sejren

Næste artikel

Søndagens rygter

ANNONCE