Søndagens rygter

Selv om der er noget tid til der igen kan købes spillere, mangler der ikke rygter. Vi har samlet dagens United-historier her.

Den engelske avis Daily Star skriver i dag, at David Moyes vil forstærke holdet på de to back-positioner inden næste sæson. Der er noget usikkerhed om hvem der egentlig vil være tilbage næste sæson på venstreback, mens der mangler kvalitets afløsere for Rafael i modsatte side.

Luke Shaw fra Southampton har længe været et varmt navn i engelsk fodbold. Det 18-årige stortalent er jagtet af alle de store klubber i Premier League, og United skulle have fulgt Shaw gennem flere år. Southampton ventes dog at kræve minimum 25 millioner pund for deres guldfugl, som menes at være mest interesseret i et skifte til Chelsea, hvor han som helt ung startede karrieren.

Seamus Coleman har været rigtig godt spillende for Everton i denne sæson, og den irske højreback har vist sig stærkt spillende såvel defensivt som offensivt. Det har fanget David Moyes og Uniteds interesse, og Moyes håber at 20 milioner pund kan lokke Everton til at sælge deres 25-årige back.

Claudio Marchisio fra Juventus har flere gange været sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford, og nu skriver flere italienske medier, at Moyes vil gå efter den 28-årige italienske landsholdsprofil til sommer. 19 millioner pund skulle være nok til at få Juventus med på et salg, hvor Nani muligvis kan blive sendt den modsatte vej.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fletcher forsvarer midtbanen

Næste artikel

Kvist: Andre hold har vist os vejen

ANNONCE