Fodboldredaktør: United har sikret sig to køb til sommer

Ifølge The Guardians fodboldredaktør Daniel Taylor, så har Manchester United allerede sikret sig to nye spillere til sommer.

Manchester United har allerede reageret på en truende sæsonskufffelse når vi når til maj.

Ifølge fodboldredaktøren hos den engelske avis The Guardian, avisens tidligere United-reporter Daniel Taylor, så har klubben allerede sikret sig to spillerkøb til sommer.

Uden at nævne hverken spiller, pris, position eller klub, så skriver Taylor at klubben allerede har købt to spillere, som bliver en del af en større forstærkning af holdet hen over sommeren.

Ifølge journalisten, så er det især Glazer-familien som har reageret skarpt på den skuffende sæson, hvilket har ført til at Joel Glazer i gennemsnit har været i kontakt med Ed Woodward tre gange dagligt.

Og selv om deltagelse i Europa League ligner en realitet næste år, så skulle dette prospekt ikke have skræmt nogen af de spillere, som klubben har i kikkerten.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Moyes forventer Fellaini-æsker

Næste artikel

Avis: Phil Jones skal have ny kontrakt

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share