Fortsat store spørgsmålstegn i truppen forud for Crystal Palace-kampen

Bliver McTominay, Fernandes og Rashford klar til kampen mod Crystal Palace? Det må tiden vise, siger Erik ten Hag.

Foto: Michael Regan/Getty Images

Skader var nok en gang et stort samtaleemne på Erik ten Hags pressemøde forud for opgøret mod Crystal Palace mandag aften. To af Manchester Uniteds afgørende midtbanespillere er tvivlsomme til udekampen på Selhurst Park.

– Scott McTominay har ikke trænet indtil videre i denne uge, men jeg forventer ham tilbage i træning på lørdag. Så må vi se op til kampen, om han er 100 procent til rådighed eller kun kan spille noget af kampen.

– Efter kampen (mod Burnley, red.) havde vi også et problem med Bruno, så han er tvivlsom til på mandag. Men han vil kæmpe for at være en del af denne kamp, som vi kender Bruno. Udeluk ham aldrig til en kamp. Han giver alt for at være tilgængelig, siger Erik ten Hag.

Manchester Uniteds anfører slog sin hånd i FA Cup-semifinalen mod Coventry. I sidste weekends opgør mod Burnley spillede han med forbinding på håndleddet. I denne uge er han også blevet set i Manchester med en skinne på hånden.

Marcus Rashford blev også skadet i FA Cup-semifinalen og var ikke en del af truppen til sidste rundes opgør mod Burnley. Det er dog fortsat sparsomt med information om stjernespillerens skade.

– Jeg kan ikke sige, hvornår han vil være tilbage i træning. Han er ikke kommet sig over skaden fra Coventry-kampen endnu, siger Uniteds manager.

Martial er tilbage

Erik ten Hag medbringer dog også gode nyheder.

Anthony Martial, som er blevet opereret i lysken, er tilbage på græs. Det samme er Jonny Evans.

–  Jonny Evans vendte tilbage til holdtræningen i dag, og i morgen vil vi se, om det er tids nok før kampen. Anthony Martial var delvist med i holdtræningen, lyder det fra Erik ten Hag.

Foto: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images
(Foto by Ash Donelon/Manchester United – Getty Images) Manchester United via Getty Imag

Særligt Evans tilbagekomst er kærkommen. Harry Maguire har de seneste tre opgør været den eneste naturlige midterforsvarer, der har været til rådighed. Af den grund har Casemiro vikarieret i bagkæden.

1 kommentar
 1. Øv øv øv og atter øv….med øv på.

  I følge rygterne i England får EtH næste sæson med i United….det bliver for dyrt at fyre ham et år før hans kontrakt udløber….

  Hvis dette rygte taler sandt så ser vi ind i endnu miserabel sæson, det er ikke til at holde ud at tænke på.

  Håber inderligt at det er en and…

  Crystal Palace vinder i morgen, de er flyvende og lugter blod….vi har tabt til dem på Old Trafford i denne sæson, og med tanke på Palace ligger nr 14 så er det oplagt at vi får ørene i maskinen igen.

  Overvejer virkeligt om jeg gider se endnu en pinlig optræden fra United.

  Det ender det nok med det alligevel da jeg er en smule masochistisk anlagt åbenbart…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Podcast: Gift eller skilt med United?

Næste artikel

Jagten på nummer 251: Geoff Bent, nummer 35, 1951-1958

ANNONCE