Fortune roser Greenwood: Han er latterligt god

Tidligere United-spiller og nuværende u23-assistenttræner i Manchester United, Quinton Fortune, er meget imponeret af, hvad han har set til Mason Greenwood bag facaderne på Carrington.

Flere Manchester United-trænere har gennem det seneste års tid udtrykt sig imponeret om Mason Greenwood, og nu er u23-assistenttræner Quinton Fortune det seneste skud på stammen. Specielt Greenwoods spark med begge ben imponerer sydafrikaneren.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Der er ikke mange spillere i verden, der kan gå begge veje, ligesom Mason kan. Ligemeget om det er med højre eller venstre, er han latterligt god. Jeg troede, han var venstrebenet, men han tager straffespark med højre? Jeg har også set ham sparke frispark med højre og venstre, og jeg tænker bare: “Hvad er der i vejen med dig? Vælg dog en fod! Er du okay?”

Udover Greenwoods imponerende spark med begge ben, er flere trænere, Fortune inklusiv, imponerede af angriberens ærgerrighed til konstant at forbedre sig. Her er Greenwood ikke bleg for at bruge ekstra tid i analyserummet for at blive bedre.

– På Carrington er der et stort rum med computere i analyseafdelingen, og der ser jeg ofte Mason, hvor han ser kampe og analyserer, hvordan han kan blive bedre. Det er det, der gør, at han er anderledes end andre talenter. Han har den rette mentalitet, er et kæmpe talent, afslutter fantastisk og er “the real deal”, fortæller Fortune til Manchester Uniteds eget medie.

Mason Greenwoods chef, Ole Gunnar Solskjær, har naturligvis også en gloværdig karriere som angriber i Manchester United, og Greenwoods norske manager ved om nogen, hvad der skal til for at slå igennem som United-angriber. Og Quinton Fortune er overbevist om, at Solskjær kan hjælpe Greenwood.

– Mason er heldig med at have Solskjær som sin træner. Selvfølgelig har han haft mange trænere førhen, men nu har han en, der selv har bevist sig på allerhøjeste niveau, og det kan hjælpe ham, mener Fortune.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Optakt: Sheffield United

Næste artikel

Sådan her kommer Old Trafford til at se ud i aften

ANNONCE